Rólunk

A Kalória Hőtechnikai Kft 1982-ben alakult GMK formájában, 1990 óta működik korlátolt felelősségű társaságként. A cég laboratóriumi kemencék gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével valamint műszaki kerámiák gyártásával foglalkozik. 

2000. májusában a Kalória Kft megkezdte gyártási folyamatainak és dokumentációs rendszerének az ISO 9001 szabvány szerinti átalakítását és az év augusztus közepe óta a szabványnak megfelelően működteti azt. 2001. január óta ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező cég vagyunk.

A cég jelenleg két telephelyen működik. A VII. ker. Bethlen Gábor utcában található kerámia műhelyünk, elektronikai laborunk, szakszervizünk és irodánk, ahol az értékesítést is végezzük. Mátyásföldi telephelyünkön működik a lakatos műhely. 

Minőségpolitika

A Kalória Hőtechnikai Kft folyamatos fejlődése érdekében a vezetőség és valamennyi dolgozója elkötelezettséget vállal vevőink igényeinek lehető legmagasabb minőségi szinten történő kielégítésére és partnereink bizalmának megnyerésére. Célunk, hogy cégünk megismerje ügyfeleinek igényeit, hogy a belső folyamataink nagymértékben javítsák ügyfeleink körében elért eredményeinket.

A Kalória Hőtechnikai Kft mindennapi tevékenysége az

MSZ EN ISO 9001 : 2015

szabvány követelményei szerint kiépített minőségügyi rendszeren alapul.

Sikerességünk egyik záloga a minőségügyi rendszer folyamatos fejlesztése, a problémák őszinte feltárása, következetes javítása és dolgozóink állandó képzése.

A vezetőség kinyilvánítja elkötelezettségét és aktív támogatását minőségpolitikánk maradéktalan végrehajtása iránt, mert ez az egyetlen út vevőink bizalmának elnyerésére és megtartására, valamint dolgozóink megelégedettségének növelésére. Minden dolgozónk tevékenyen részt vesz a minőség iránt elkötelezett magatartás kialakításában és folyamatos fejlesztésében, felelőséget vállal az általa végzett szolgáltatás vagy készített termék kiváló minőségéért. Vevőink megrendeléseinek teljesítése során arra törekszünk, hogy az igényeket versenytársainkénál jobb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal elégítsük ki.

Beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is elvárjuk, hogy rendelkezzenek saját maguk által működtetett minőségbiztosítási rendszerrel, fogadják el minőségi igényeinket és minden tekintetben feleljenek meg az általunk előírt követelményeknek.

A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek és követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk, hogy amit tenni akarunk, azt a legjobban tegyük.

 

PDF formátumban letölthető tanúsítványunk