Rólunk

A Kalória Hőtechnikai Kft 1982-ben alakult GMK formájában, 1990 óta működik korlátolt felelősségű társaságként. A cég laboratóriumi kemencék gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével valamint műszaki kerámiák gyártásával foglalkozik. 

2000. májusában a Kalória Kft megkezdte gyártási folyamatainak és dokumentációs rendszerének az ISO 9001 szabvány szerinti átalakítását és az év augusztus közepe óta a szabványnak megfelelően működteti azt. 2001. január óta ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező cég vagyunk.

A cég jelenleg két telephelyen működik. A VII. ker. Bethlen Gábor utcában található kerámia műhelyünk, elektronikai laborunk, szakszervizünk és irodánk, ahol az értékesítést is végezzük. Mátyásföldi telephelyünkön működik a lakatos műhely. 

Általános szerződési feltételek

Minőségpolitika

A KALÓRIA Hőtechnikai Kft. a kitűzött minőségcélok megvalósításához eszközként alkalmazza az ISO 9001: 2015 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszert.

Minőségpolitikánkban elkötelezzük magunkat, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatást kínálunk a szereléstechnikai eszközöket felhasználó partnereink részére. Kötelezettséget vállalunk a minőség folyamatos fejlesztésére, a műszaki, technológiai és ügyfélszolgálati tevékenységek minőségének tökéletesítésére, mert ez lehet biztosítéka annak, hogy a KALÓRIA Hőtechnikai Kft. növelni tudja a piaci részesedését. Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. A minőség számunkra azt jelenti, a megfelelő infrastruktúra és munkatársaink felkészültsége révén megismerjük vevőink elvárásait, és azokat a lehető legmagasabb minőségi színvonalon teljesítjük. Minőségirányítási rendszerünk támogatja a cég üzleti stratégiáját, kielégíti a KALÓRIA Hőtechnikai Kft. és az üzleti partnerek igényeit, elvárásait, biztosítja a vevői elégedettséget.

Vevőink elégedettsége alapja hosszú távú együttműködésnek. Ügyfeleink elégedettsége mellett számunkra az is fontos, hogy munkatársaink részére olyan munkafeltételeket és környezetet biztosítsunk, hogy munkájuk üzleti partnereik- és családjuk teljes elégedettségét szolgálja. A rendelkezésünkre álló anyagi, tárgyi eszközöket és a személyi állományt minőség-centrikusan, hatékonyan működtetjük. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres képzéssel biztosítjuk munkatársaink felkészültségét az előttünk álló feladatok megoldására.

A KALÓRIA Hőtechnikai Kft. vezetőségének kinyilvánított szándéka, hogy működése során figyelemmel kíséri a rá vonatkozó törvényi előírásokat, azokat betartja, és munkatársaival betartatja. A minőséghez természetesen elengedhetetlenül hozzá tartozik környezetünk-, munkatársaink egészségének- és vagyonunk védelme is. A minőség a felelősségtudat eredménye, munkatársaink a feladataikat a lehető legjobban látják el, így a biztonságot és megbízhatóságot nemcsak termékeinkben és szolgáltatásainkban, hanem a belső folyamatokban és minden külső kapcsolatunkban is szavatoljuk. Mindannyian tudatában vagyunk, hogy a minőségmenedzsment nem csupán egy tanúsítványt jelent, hanem egy folyamatot, amelyben napi munkánkat az ügyfeleink javára állandóan fejlesztjük, és javítjuk. Legfőbb célunk, hogy vevőinknek bebizonyítsuk, hogy a KALÓRIA név egyenlő a piacvezető szereppel és a legmagasabb minőségi színvonallal a termékek és a szolgáltatás területén.

 

PDF formátumban letölthető tanúsítványunk