Javítás

Tisztelt Partnereink!

Kemencejavításhoz kérjük egyeztessenek időpontot!

CSAK  KÍVÜL-BELÜL TISZTA ÁLLAPOTBAN BESZÁLLÍTOTT KEMENCÉKET VESZÜNK ÁT JAVÍTÁSRA!

Az Önök által megvásárolt és használt kemence - sajnos - egy idő után a vasszerkezet elhasználódása miatt nem javítható. Sokszor kívülről nem is látszik, hogy a belső rész mennyire el van oxidálódva, korrodálva. Ilyenkor a hőszigetelő anyag nem tömhető a kerámia test és a vasszerkezet közé, mert a vas törik, porlad. "Nincs hova tömni a hőszigetelő vattát."

A félreértések elkerülése végett, a javításra való beszállítás előtt, kérjük küldjenek a kemencéről képet az info@kaloriatech.hu e-mail címre vagy viber-en a +36 20 949 2324 telefonszámra.

Megértésüket köszönjük.

 

A felső négy képen látható kemence több, mint 22 évig szolgált. Egyszer cseréltünk benne fűtőbetétet. Ma már nem javítható a vasszerkezet elhasználódása miatt. Minden gépet addig javítunk, ameddig lehetséges.

A kemence élettartamát nagyban meghosszabbítja, ha a belső tere rendszeresen ki van porszívózva.

NEM KALÓRIA gyártmány javítása esetén 9 200.- + ÁFA bevizsgálási díjat számolunk fel a javítás megkezdése előtt. Javítás megrendelése esetén ezt az összeget beszámítjuk a végösszegbe.

 

CSAK  KÍVÜL-BELÜL TISZTA ÁLLAPOTBAN BESZÁLLÍTOTT KEMENCÉKET VESZÜNK ÁT JAVÍTÁSRA!

Javításhoz minden esetben kérjük a kemencével együtt a vezérlő egységet is szíveskedjenek beszállítani, mert ha a szabályozó miatt hibásodott meg a kemence, akkor az első felfűtésnél ugyanúgy hibát okozhat.